Tjänster

FÖNSTER & DÖRRAR

Vi erbjuder dig ett urval av flera varianter av system och spröjsar: massiv bar (design), barer limmad mot fönstren och barer mellan rutor.

LÄS MER
FINSNICKERI

Vi erbjuder specialsnickeri och specialinredningar efter kundens önskemål och kan ge förslag efter kundens skisser eller samarbete med flera duktiga arkitekter.

LÄS MER
MÅLNING & SPACKLING

Vi utför spacklingsarbeten, flytspacklingar och uppgjutningar av golv i badrum men även andra utrymmen.  Vi utför tätningar, primningar innan spackling samt ev. efterjusteringar efteråt. Vi kan utföra både små och stora arbeten.

LÄS MER
TAKARBETE

Vi tar oss an uppdrag inom tak och måleri – från tegeltak, papptak och plåttak till tjänster som takskottning och fasadmålning.

LÄS MER
BADRUM, KAKEL & KLINKER

Vi arbetar med plattsättning av nyproduktion eller renovering av bland annat våtrum, badrum, dusch, kök, kakelugnsytor.

LÄS MER

Tjänster

När du köper fönster på Primabygg fönster kan du välja hur mycket du gör själv eller om du vill ha lite eller mycket hjälp. Vi erbjuder utöver våra moderna och tåliga fönsterprodukter även följande tjänster:

Montering

Vi samarbetar med olika företag i hela Sverige  som hjälper  till med förstklassig montering. Vi kan koppla ihop dig med vår närmaste monteringspartner, eller rekommendera ett företag i din närhet. Vi hjälper förstås även till med offertbegäran.

Projektering

Vi har även stor kompetens när det gäller större fönsterprojekt, vi erbjuder våra tjänster även till exempelvis bostadsrättsföreningar. Då arbetar vi på det här sättet: en representant från oss eller en samarbetspartner kommer på besök, visar upp provfönster och berättar hur allt fungerar. När kunden väl har bestämt sig, så mäter vi upp och skickar ett detaljerat förslag på åtgärd.