FÖNSTER OCH DÖRRAR

FÖNSTER OCH DÖRRAR

Olika former av muntins fasader ger elegans och stil av byggnader, interiörer särskild atmosfär, och fönster ett unikt utseende.
Vi erbjuder dig ett urval av flera varianter av system och spröjsar: massiv bar (design), barer limmad mot fönstren och barer mellan rutor.

EKOLOGISK TEKNIK & CE MÄRKNING

Foris PVC-profiler är tillverkade bygger på teknik av kalcium – zink med eliminering av skadliga tungmetaller Environmental Foris PVC-profiler, uppfyller de strängaste normer för skydd av människors hälsa och miljön
Alla element av snickerier Foris omfattas, vilket bland annat: – Att bevara den oföränderlighet i de delar av PVC-profiler för tio år – att föreskriva en period på tio år, brist på vita missfärgningar på ytan av PVC profiler. Den fullständiga texten för garantin får du tillsammans med snickerier köps från tillverkare och återförsäljare av fönster och dörrar PVC Foris

 

Harmoniserade europeiska standarden EN 14351-1 fastställs enhetliga egenskaper och krav för fönster och dörrar. Den yttre delen av visar att kraven i denna standard är CE-märkt. Erhålla CE-märket anger att produkten uppfyller EU: s riktlinjer och möjliggör användning i hela EU. Under övergångsperioden från oktober 2006 till oktober 2007 finns det en möjlighet att CE-märkningen eller nationella. Sedan oktober 2007 kommer det enda inslaget av bekräftelsen försäljning fönster CE-märkas.